Over V_LAB

V_LAB is het exclusieve label van Versmissen Furniture and Decoration. V_LAB sluit aan bij de creatieve industrie van Eindhoven en biedt een broedplaats voor nationale en internationale ontwerpers die mondiaal meubilair maken.

Onze passie is om de grenzen van het vakmanschap uit te dagen en de perfecte combinatie te vinden tussen traditie en design. De gevarieerde V_LAB-collectie bestaat onder meer uit banken, fauteuils, eettafels, salontafels, kasten, dressoirs, verlichting en accessoires.Teamwork

Onze V_LAB-ontwerpers laten zich inspireren door alles wat ze zien en ervaren tijdens hun reizen over de hele wereld. Een oude brug, graffitikunst, subculturen in een metropool, een straatbeeld, klassieke iconen, afvalhout ... Het kan van alles zijn.

Binnen V_LAB zie en voel je de liefde voor handwerk. Alle producten worden met hart en ziel gemaakt. We zijn dol op onze vakmensen die eenvoudige, eigentijdse ontwerpen omzetten in verfijnde meubels.

History


Innovatief

Binnen V_LAB bubbelen ideeën en worden creatieve initiatieven werkelijkheid. Termen als 'redesign' en 'recycling' krijgen een nieuwe betekenis dankzij de innovatieve manier waarop we omgaan met authentieke productiemethoden en originele materialen. Een V_LAB-object is altijd praktisch, soms extreem maar altijd uniek, eerlijk en van hoge kwaliteit.V_LAB website

Op de website van V_LAB proef je de sfeer en zie je de complete collectie.
Alle V_LAB-producten staan ook in de digitale catalogus van Versmissen.

Log in of registreer je om de catalogus van Versmissen te zien (alleen B2B).Contact

Heb je algemene of specifieke vragen over V_LAB? Neem dan gerust contact met ons op.

We vertellen je graag meer over ons eigen label!Collection

Back to Top