Verzending & bezorging

Levering door Versmissen

Bij Versmissen Furniture & Decoration doen we ons uiterste best om je kosten zo laag mogelijk te houden. Hiervoor werken we samen met een betrouwbaar transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van meubels in heel Europa.

Op verzoek sturen wij je een standaard document met leveringskosten voor de volgende landen: Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden, Zwitserland, Nederland, Verenigd Koninkrijk.

Bijzonderheden m.b.t. levering:

  • Bezorgkosten zijn gerelateerd aan het orderbedrag en de bestemming.
  • Voor bezorging op eilanden geldt een toeslag.
  • Voor bezorging in steden, niet toegankelijk voor een grote vrachtwagen, geldt een toeslag.
  • Geen bezorging bij privéadressen.
  • Levering met één chauffeur. Zorg dus dat er voldoende hulp is om de goederen te lossen.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave voor andere landen dan hierboven vermeld. Wij leveren in elk land dat je wilt.

Eigen transport

Als je wilt, mag je ook je eigen transportbedrijf sturen om de goederen op te halen. Ons gespecialiseerde team zorgt voor zorgvuldige verpakking van de goederen. Kleine voorwerpen worden zoveel mogelijk in dozen verpakt. Pallets worden voorzien van plasticfolie.

Het is handig als je ons van tevoren laat weten of je goederen op een pallet moeten worden geladen of niet. Daarnaast moeten we de maximale hoogte van de pallet weten en of je gegaste pallets nodig hebt.

Benodigde documenten

Versmissen kan alle benodigde documenten voor je regelen. Afhankelijk van het land kunnen extra documenten vereist zijn, zoals een certificaat van oorsprong of een fytosanitair certificaat. We kunnen deze documenten voor je regelen tegen een toeslag. Voordat we dit doen, informeren we je over de extra kosten. Let op: de regels verschillen van land tot land. We adviseren je altijd om contact op te nemen met je lokale expediteur.

Let op: het is de verantwoordelijkheid van de klant om ons tijdig op de hoogte te stellen van de benodigde documenten. Het regelen van speciale documenten kan enige tijd duren. Informeer ons ruim van tevoren om vertragingen te voorkomen.


Back to Top