Inspiratie

Elle, Residence, Entrée, Venuez, Misset Horeca, Architectural Digest, Archiexpo, Archiproducts en Westwing houden hun lezers en bezoekers op de hoogte van de nieuwste interieurtrends, stijlen en producten.

Ook wij proberen professionals in de interieurbranche te inspireren met onze jaarlijks groeiende eclectische collectie meubels, verlichting en decoratiematerialen. Nieuwsgierig naar onze ideeën? Bekijk dan ons kleurrijke lookbook!

Showroom

Wil je liever alles persoonlijk zien en voelen? Onze showroom van 15.000 m2 biedt stylisten, projectontwerpers en andere interieurprofessionals een unieke, inspirerende omgeving met visuele voorbeelden van de vele mogelijkheden van ons assortiment.

Aarzel niet en kom een keer langs. Onze showroom ligt in de buurt van Eindhoven in het zuiden van Nederland. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie of loop gewoon binnen. Je bent altijd welkom.

Online catalogus

Geen tijd of mogelijkheid om ons in Nederland te bezoeken? Geen probleem. Door je te registreren krijg je toegang tot onze online catalogus. Houd er rekening mee dat wij een groothandel zijn en niet rechtstreeks aan consumenten verkopen.

Onze collectie bestaat onder meer uit eetkamerstoelen, banken, tafels, dressoirs, kasten, vloerkleden, lampen, kroonluchters en decoratieve artikelen zoals keramiek, huiden en taxidermie.

Vakbeurs

Twee keer per jaar vind je ons op de prestigieuze vakbeurs Maison et Objet in Parijs. Het is één van de belangrijkste Europese evenementen voor interieurprofessionals. Een echte 'must see' dus check de datum van de volgende Maison et Objet.

Onder de 3.000 exposanten uit de hele wereld bevinden zich bekende designlabels, aankomende talenten en nieuwe bedrijven. We hopen dat je veel inspiratie opdoet en ook ons even een bezoek brengt. Je vindt ons in HAL 5, standnummer S38-T37. Zien we je daar?Wil je meer zien?

RegistREer nUliving

Wonen

dining

Aan tafel

lighting

Verlichting


Back to Top