Ons merk

Versmissen is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van complete interieur collecties. Daarnaast verzamelen we wereldwijd unieke interieurstukken. Onze focus ligt op de horeca, retail en projectmarkt. Nationaal en internationaal. Onze B-to-B klanten zijn onder meer hotels, restaurants, woonwinkels, architecten en interieurstylisten.

Ons interieurbedrijf groeit al decennia lang mee met de markt. Al sinds de start in 1970 laat ons merk zich inspireren door invloeden van over de hele wereld. Deze inspiratie wordt vertaald in unieke concepten.

Uitstekende kwaliteit en een mix van internationale stijlen is ons handelsmerk. We streven er voortdurend naar om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen en altijd een stap voor te lopen. Op deze manier kunnen we interieurprofessionals alles bieden wat ze nodig hebben om aan de steeds veranderende behoeften van hun klanten te voldoen.


Onze collectie

De collectie van Versmissen omvat meubels, verlichting en accessoires. Maar ook helden: producten die klaar zijn om de wereld te veroveren. Om de wereld een beetje mooier te maken en het verhaal te vertellen van de grote diversiteit die Versmissen te bieden heeft.

Onze service

Wij bieden producten van hoge kwaliteit, professioneel advies en een uitstekende service met een persoonlijk tintje. Deze ingrediënten vormen de basis van de langdurige relaties die we met onze klanten onderhouden. Ook benieuwd naar Versmissen? Bezoek dan onze showroom vlakbij Eindhoven of onze stand op de vakbeurs Maison et Objet in Parijs.


We hopen je binnenkort te zien!


Back to Top