Onze historie

Versmissen Furniture & Decoration is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in meubel- en interieurstyling. Het ondernemerschap wordt Eddy en Jolanda Versmissen met de paplepel ingegeven door hun vader, die het bedrijf in 1970 opricht. Ze groeien op tussen kasten, tafels, spiegels, bedden en vazen en brengen tijdens hun jeugd het grootste deel van hun vakantie door op antiek- en rommelmarkten.

De liefde voor meubels en materialen lijkt genetisch bepaald. Als ze eenmaal oud genoeg zijn om zelf over de wereld te reizen, bezoeken ze de Verenigde Staten, Indonesië, Zweden en andere plaatsen in de wereld op zoek naar meubels, stijlen en trends.

Geïnspireerd door alles wat ze zien en ervaren, ontwikkelen ze een onderscheidende en exclusieve stijl in hedendaagse meubels en zijn ze gespecialiseerd in interieurs waarin verschillende culturen, materialen en stijlen samenvloeien.

Versmissen begon ooit als groothandel in klassiek antiek. Tegenwoordig bieden we een veel bredere collectie en zijn we uitgegroeid tot een waardevolle partner voor meubel- en interieurprofessionals (alleen B2B). 

Onze collectie

Versmissen biedt een breed scala aan persoonlijk geselecteerde en gekeurde meubelen verlichting en decoratieve artikelen. We importeren spullen vanuit Europa en Azië, maar creëren en produceren ook onze eigen unieke collecties binnen ons exclusieve label V_LAB.Globalisering

Mensen combineren graag een hedendaags ontwerp met een etnische stijl, een decoratief item van een verre vakantie en een erfstuk van hun grootouders. Tegenwoordig vormen interieurs een weerspiegeling van onze persoonlijkheid en tonen ze onze interesses, ervaringen en achtergrond.

Het doel van Versmissen is om interieurprofessionals en stylisten alles te bieden wat ze nodig hebben om te voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften van hun klanten. Onze collectie is geschikt voor het meubileren en inrichten van zowel particuliere als publieke ruimtes. 

Ons team

Wij investeren in langdurige relaties met onze klanten en combineren verschillende ingrediënten om dit te bereiken: producten van hoge kwaliteit, professioneel advies en een uitstekende service met een persoonlijk tintje.

Als je onze gehele collectie wilt zien en ervaren, ben je van harte welkom in onze 15.000 m2 showroom vlakbij Eindhoven. Neem contact op met ons team om ons te laten weten wanneer je komt en we leiden je graag rond. Je bent ook vrij om zonder afspraak rond te komen neuzen. Tot slot kun je ons bezoeken op de vakbeurs Maison et Objet in Parijs (twee keer per jaar).


We hopen je binnenkort te zien!
Back to Top