Maison et Objet

Maison et Objet is een van de belangrijkste Europese evenementen voor interieur design professionals. Werk jij in de interieur industrie? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan deze vakbeurs, die twee keer per jaar in Parijs wordt gehouden. De volgende editie van Maison et Objet in Parijs vindt plaats van 4-8 September 2020.

Onder de 3.000 exposanten van over de hele wereld zijn diverse bekende design merken. Daarnaast vind je er opkomende talenten en nieuwe bedrijven. Als één van de exposanten nodigt Versmissen je graag uit om een kijkje te nemen in onze stand: HAL 7, stand A41.

Het thema van Maison et Objet 2020 is 'WORK!'. Tegenwoordig is een werkplek meer een thuis ver van huis. Een multifunctionele plek waar werken slechts één van de dingen is die je er doet. Laten we samenwerken om plekken te creëren waar je kunt werken, ontmoeten en overleggen, een hapje kunt eten of gewoon plezier kunt maken!

Proef de sfeer van onze stand tijdens de laatste beurs, Registreer online om de volledige collectie te zien, bezoek onze 15.000 m2 showroom in Best of neem contact op voor meer informatie.


Maison et Objet

BENIEUWD NAAR ONZE COLLECTIE?

Nu registrerenPRAKTISCHE INFORMATIE MAISON ET OBJET

Maison et Objet staat voor een enorme verzameling van innovatie en talent. Duizenden internationale exposanten presenteren er hun nieuwe collectie voor het komende seizoen en onthullen de laatste trends en materialen. Daarnaast kun je tijdens Maison et Objet speciale events, demonstraties, workshops en interessante lezingen bijwonen.

De vakbeurs Maison et Objet is alleen toegankelijk voor professionals. Je kunt je persoonlijke toegangsbewijs online of bij de entree van de beurs aanvragen.

Datum volgende show:
4-8 September 2020

Openingstijden:
09.30 - 19.00 (vrijdag t/m maandag)
09.30 - 18.00 (dinsdag)

Locatie stand:
HAL 7, stand A41

Adres:
Parc des Expositions
Paris-Nord Villepinte Exhibition Center

Meer informatie:
Maison et Objet
(officiële website)Maison & Objet


Maison & Objet


VERSMISSEN: WERELDWIJD & PERSOONLIJK

Versmissen Furniture & Decoration is een Nederlands familiebedrijf (opgericht in 1970). Wij zijn gespecialiseerd in interieur design met een mix van verschillende culturen, materialen en stijlen. Onze eclectische collectie bestaat uit meubels, verlichting en accessoires.

We importeren zelf al onze meubelen en decoratieve objecten. Daarnaast zijn we erg actief in het ontwikkelen van nieuwe stijlen en het uitbreiden van onze collectie. We geloven in duurzame relaties en persoonlijk contact met zowel onze leveranciers als onze klanten.

V_LAB: EERLIJK EN UNIEK

V_LAB is onderdeel van Versmissen Furniture & Decoration. Onder het label V_LAB creëren we schitterende, praktische en eerlijke meubelen en verlichting. Waarbij we altijd de grenzen opzoeken met betrekking tot authentiek materiaal en traditioneel handwerk, om zo iets verfrissends en origineels te maken.

Door de jaren heen hebben we geëxperimenteerd met verschillende materialen, stoffen, designs en traditionele én nieuwe productiemethoden. We zijn trots om een nieuwe unieke collectie te kunnen laten zien tijdens de volgende editie van Maison et Objet.


Back to Top