Luciano Versmissen team

Even voorstellen: Luciano

Als familiebedrijf willen wij onze klanten de best mogelijke service bieden met een persoonlijk tintje. Zonder een gedreven team kunnen we dit niet. Het is tijd om ze persoonlijk aan je voor te stellen.

Expertise

Voor zijn sollicitatie bij Versmissen vloog hij over vanuit Italië, netjes gekleed in een Italiaans pak. Tegenwoordig lijkt hij nog steeds op een Casanova, hoewel hij zich minder formeel kleedt. Zo’n 30 jaar lang zat Luciano in de export en was hij het grootste deel van het jaar onderweg. Tegenwoordig gaat hij 'alleen' nog naar Parijs voor de vakbeurs Maison & Objet, waar Versmissen twee keer per jaar de nieuwe collecties presenteert.

Luciano is gespecialiseerd in complexe exportzaken. Voor veel buitenlandse bestellingen verzorgt hij alle noodzakelijke communicatie, vereiste documenten en logistiek. Het is zijn drive om klanten blijk te maken. Dat doet hij blijkbaar goed: op elke beurs staan de klanten in de rij om hem te spreken!

Talen

Met een Nederlandse vader, een Italiaanse moeder en een Spaanse oppas, is Luciano meertalig opgevoed. Hij is officieel tolk maar werd nooit aangetrokken door het werk dat ermee gepaard gaat. Hij gaf de voorkeur aan werken in de export en reizen over de hele wereld. We zijn nog steeds verbaasd over hoe vloeiend hij zijn talen spreekt en moeiteloos schakelt tussen Spaans, Italiaans, Portugees, Frans, Engels, Duits, Nederlands en Vlaams.

Vrije tijd

Als Luciano niet op zijn werk is, rijdt hij op zijn favoriete motor: een Honda CBFA. In contrast met deze stoere hobby maakt hij compilaties van foto’s en liefdesliedjes. Bij voorkeur over verlaten worden, worstelen in het leven, jaloezie en andere dramatische emoties (het blijft natuurlijk een Italiaan). Met 10 miljoen views is hij erg populair op YouTube. Bij Versmissen zijn we ook gek op hem en zijn we blij dat hij deel uitmaakt van ons team!


Back to Top