Hotelinrichting

In de hotellerie zijn sfeer en uitstraling een bepalende factor voor succes. Je hotelinrichting moet passen bij dat waar je voor staat en wat je klanten zoeken en waarderen.

Familiebedrijf Versmissen Furniture & Decoration is een betrouwbaar adres voor hotelinrichting. Met een veelzijdig assortiment. Versmissen staat internationaal bekend als specialist op het gebied van complete interieurs waarin verschillende stijlen, materialen en culturen samengaan. Het lookbook op onze website geeft je een goede eerste indruk van onze collectie.Registeren

1.jpg


Collection


Hotelinrichting

Bij Versmissen beperken we ons niet tot een specifieke stijl. Retro, vintage, modern, klassiek, industrieel... Elke combinatie is mogelijk. Afhankelijk van de specifieke locatie en wensen kun je een uniek, warm en persoonlijk interieur creëren waarin gasten zich thuis voelen. Of het nu gaat om de hotelinrichting van de kamers, lobby, bar, restaurant of andere ruimte.

Sparringpartner

Ben jij projectinrichter of hoteleigenaar? Dan vind je in Versmissen een echte sparringpartner voor je hotelinrichting. Samen zoeken we naar de optimale invulling van je wensen en ideeën. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dan zorgen dat we genoeg tijd en aandacht voor je hebben. We zijn benieuwd naar je plannen en denken graag met je mee.ContactKwaliteit

Bij Versmissen gaan we voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook als het gaat om hotelinrichting. Meerdere keren per jaar zijn we op reis en bezoeken we onze leveranciers, ontwerpers en fabrieken. In Azië en Europa. Een groot deel van de collectie wordt in eigen hand ontworpen en geproduceerd. Dankzij alle rechtstreekse contacten hebben we een aantrekkelijke prijsstelling.

Vakmanschap

In onze collectie zie je de liefde voor natuurlijke materialen, handwerk en traditioneel vakmanschap terug. Onze timmermannen realiseren de meest ingewikkelde ontwerpen. De designers en kunstenaars waar we mee samenwerken, creëren unieke accessoires en verlichting voor ons. We hebben dus alles in huis voor een bijzondere hotelinrichting.

Collection


Collection


Showroom

Versmissen is gevestigd in Best, vlakbij Eindhoven. In de ruim 15.000 m2 grote showroom hebben we verschillende sferen neergezet die je een beeld geven van de mogelijkheden van ons assortiment. Van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur ben je van harte welkom. Als je zelf rond wilt kijken, is een afspraak maken niet nodig. En neem je klant(en) gerust mee als je wilt.

Persoonlijk en vertrouwd

Versmissen heeft een grote, vaste klantenkring. Dit komt niet alleen door onze kwalitatief hoogwaardige en uitgebreide collectie. We staan ook voor persoonlijke aandacht, gastvrijheid en relatief korte levertijden. Als familiebedrijf hebben we hart voor de zaak en voor onze klanten. We helpen ook jou graag met je hotelinrichting!
Back to Top