Showroom

Onze 15.000 m2 grote showroom vlakbij Eindhoven is een unieke en inspirerende omgeving. Je vindt er perfecte visuele voorbeelden van de vele mogelijkheden van ons assortiment. Interieurarchitecten, stylisten, projectinrichters en andere professionals uit de branche zijn van harte welkom om (samen met hun klanten) onze collectie te bekijken en ervaren.

Onze showroom ligt op slechts 10 minuten van Eindhoven (Airport) en 90 minuten van Amsterdam.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. We leiden je graag rond! Je mag natuurlijk ook zelf rondlopen en je laten verrassen door alle stijlen en opstellingen.

Office


Cash & Carry

Zien, aanraken, voelen en kopen... Een grote Cash & Carry afdeling in de Versmissen showroom biedt je de mogelijkheid om producten die voorradig zijn, direct mee te nemen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je aankopen te laten bezorgen. Laat ons gewoon weten wat voor jou het handigst is!

Onze collectie bestaat onder meer uit tafels, bureaus, stoelen, banken, fauteuils, kasten, lampen, kroonluchters, spiegels, antiek en decoratie & accessoires zoals tapijten, keramiek, taxidermie en huiden. We vullen onze voorraad voortdurend aan met antiek, unieke items en nieuwe collecties.

Openingstijden:
Maandag - vrijdag van 8.00 - 17.00 uur. Kom langs en shop rond!Office

Back to Top