Alleen B2B

Familiebedrijf Versmissen Furniture & Decoration is in 1970 opgericht. Wij verkopen niet rechtstreeks aan consumenten, maar zijn een waardevolle en betrouwbare partner voor professionals in de interieurbranche.

Onze klanten zijn voornamelijk retailers, projectontwerpers, interieurarchitecten en stylisten. We richten ons op producten en diensten waarmee zij de sier kunnen maken. We selecteren en importeren kwalitatief hoogstaande meubels en decoratie uit Europa en Azië.

Verder ontwerpen en produceren we onze eigen unieke meubels en verlichting binnen ons label V_LAB.

Onze 15.000 m2 showroom bij Eindhoven biedt een unieke en inspirerende omgeving met visuele voorbeelden van ons assortiment. Kom binnen of maak een afspraak en vraag onze stylisten om advies. Natuurlijk zijn ook je klanten meer dan welkom om mee te komen!

Showroom open: maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

Maison et Objet

Onze service

Versmissen staat voor professioneel advies en een uitstekende service met een persoonlijke touch. Ons ervaren team kan de gehele logistiek regelen, van verpakking tot levering, inclusief alle benodigde documenten. Tevens zijn we gespecialiseerd in containervervoer over de hele wereld.

Ons doel is om jou alles te bieden wat je nodig hebt om aan de constant veranderende vraag van je klanten te voldoen.

We kunnen zelfs een nieuwe productlijn voor je maken of onze producten aanpassen aan jouw wensen.

We hebben twee identieke online catalogussen met onze hele collectie: één met prijzen en één zonder prijzen om aan je klanten te laten zien.

Heb je hoge resolutie foto's nodig? Geen probleem. Vertel het ons en je krijgt ze in elke gewenste afmeting.

Neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag!


Maison et Objet

Back to Top