Maison et Objet

Maison
et Objet

Great Gatsby Style

Great Gatsby
Stijl

Create an account

Creëer
een account

en bekijk de collectie

Collectie

Bij Versmissen houden we van klassieke en eenvoudige ontwerpen. Daarnaast zijn we dol op authentieke materialen. Onze voorkeuren zie je terug in onze collectie eigentijdse en exclusieve meubels.
Cash Carry

Cash
& Carry

Design furniture

V_LAB.
Eigen ontwerpen

Maison et Objet

Bezoek ons tijdens
Maison et Objet

Over ons

Versmissen is een business-to-business meubel groothandel met een uitgebreid, eclectisch assortiment Europese and Aziatische meubelen, verlichting en decoratie. Vanuit de hele wereld importeren we meubels en decoratieve artikelen en objecten. We verschepen ze naar elk gewenst land.

Binnen ons exclusieve label V_LAB ontwerpen en produceren we eigen unieke meubelstukken en verlichting. We houden ervan om stijlen, materialen en culturen te combineren. Wat we zien en beleven tijdens onze reizen vormt een belangrijke inspiratiebron.

Waarom wij

Versmissen is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in meubel- en interieur design. We bieden onze klanten een professionele service met een persoonlijke touch. Voor binnen- en buitenlandse interieurstylisten, meubelzaken en projectinrichters zijn we al jarenlang een vaste, waardevolle partner.

Onze collectie is uitgebreid en van hoge kwaliteit. In onze inspirerende showroom van 15.000 m2 bij Eindhoven zie je visuele voorbeelden van onze stijlen en mogelijkheden. Je bent van harte welkom om langs te komen. Dat kan met of zonder afspraak.

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons, nieuwe collecties en meer!

Back to Top