Advertentie Magazijn Medewerker


Positie: Magazijn medewerker

Werkuren: 40 uur p/w

Locatie: Best


Functie:

De werkzaamheden betreffen algemene werkzaamheden in het magazijn. Je houdt je bezig met laden en lossen van vrachtwagens en containers, orders verzamelen, orders verpakken voor verzending en schoonhouden van de magazijnen. Daarnaast kun je ingezet worden voor leveringen in Nederland en Belgie (met kleine bestelbus).Als magazijn medewerker wordt tevens van je verwacht dat je 2 tot 3x per jaar deelneemt aan de op- en afbouw van internationale beurzen (met overnachting).


Profiel:

We zoeken een teamplayer, die ook zelfstandig kan werken. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Flexibele instelling. In bezit van rijbewijs B

Ons aanbod:

  • Een uitdagende rol binnen een gerenommeerde organisatie met doorgroei mogelijkheden
  • Marktconform Salaris
  • Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling

Werkgever informatie:

Versmissen Furniture & Decoration is een handelsonderneming in meubelen en decoratie in de ruimste zin van het woord. We zijn reeds 30 jaren actief op de internationale markt en een begrip in de meubelhandel. Kwaliteit, groei, service en ambitie zijn onze drijfveren. Kortom een dynamische internationale organisatie waar volop groei mogelijkheden zijn.


Interesse?

Spreekt deze uitdagende functie je aan? Mail je sollicitatiebrief met curriculum vitae naar Hilda van Reijsen (hilda@versmissen.nl). Voor vragen kun je contact opnemen via 0499-399867 of kijk op onze websites www.versmissen.nl en www.vlab.nu voor een eerste indruk.

Office
Office

Back to Top